одобрен от НАП
Софтуерните продукти Ovelon са одобрени от НАП според изискванията към СУПТО (софтуер за управление на продажби в търговски обекти) по Наредба Н-18.Свържете се с Нас за да получите актуална информация за новите изисквания на НАП за софтуерите в търговските обекти и оферти на атрактивни цени.
Дентален софтуер DENTIST

Dentist e напълно съвместим с изискванията на НЗОК, като изготвя всичката нужна документация и отчети. Dentist е съвременен дентален софтуер. Неговите възможности обхващат почти всичко, което е необходимо за вашата дентална практика. В зависимост от нуждите на всеки, Dentist е разделен на 4 версии - стандартна, НЗОК, сървърна и рентген.

Продуктът Dentist Server е регистриран в НАП по Наредба Н-18 като "ПЪЛНО СУПТО" и може да следите финансите във Вашата практика и клиника и на частни пациенти. Останалите продукти Dentist са "ОЛЕКОТЕНО СУПТО" и не изискват задължителна връзка с касов апарат.

 

Научете повече

 

Д-р Катя Славова

С "Dentist" успешно мениджирам цялата си практика.

Д-р Александър Желязов

Програмата извършва всички сметки вместо мен. Това улеснява подаването на отчетите ми в НЗОК.

Д-р Пламен Петров

С "Dentist" се работи бързо и лесно. Предпазва ни от допускане на технически грешки при въвеждането на данните.

 

Да започнем с Дентист

За да изпробвате Dentist, трябва да изтеглите предпочитаната от Вас версия от секцията Download. Версиите са ограничени до въвеждане на 5 картона и 1 потребител. Ако желаете да закупите след това програмата, може да се информирате за текущите оферти в секцията Цени.

Бизнес софтуер OVELON

Продуктът OVELON е с широк обхват на приложение. Инсталационният пакет съдържа множество модули като Ovelon Back Office, Ovelon POS, Ovelon Kitchen, Ovelon SPY, Ovelon POS Monitoring, Ovelon CRM и др.

 

Научете повече

 

Ovelon CRM

Ovelon Склад

Ovelon Бар и Ресторант

Ovelon Магазин

Ovelon Производство

Ovelon Хотел

dentistcloud

Dentist НЗОК за 82 лв.

Базова версия с всичко необходимо за работа с НЗОК на най-добрата цена.
Ovelon CRM - Облачна (Cloud) услуга

Един от най-използваните в последните години вид софтуер. CRM софтуера позволява да контролирате в детайли своят бизнес, да увеличите продажбите, да създавате целеви маркетинг кампании, да повишите обслужването и много, много други. Научете повече от официалният уеб сайт на Ovelon CRM.


Имате въпроси или не намирате това което търсите?

Свържете се с нас чрез секцията Контакти и попитайте.