Ovelon Hotel

бизнес софтуерна система

Бързо добавяне на договори

Договорите с туроператорите и други фирми са едни от най-важните неща в хотелиерският бизнес. Обикновенно въвеждането на такъв договор отнема голямо количество време. С Ovelon Hotel може да съкратите това време осезаемо чрез специалният модул за бързо добавяне на договори.

СПА центрове

С този модул може да управлявате своят СПА център, да следите заетостта на кабинетите, да извършвате процедури на клиент и да прехвърляте сметката директно на неговата стая.

Управление на собственост

Използвано най-вече от Апарт хотелите, чрез управлението на собственост може да разделите частите и стаите на хотела на различни собственици. Модула следи за приходите за всеки собственик, както и неговите разходи.

Почасово настаняване

Може да настаните клиент в стая за определен брой часове, практика която навлиза все повече в последните години.

Връзка със софтуер за Склад, Бар и Ресторант

Ovelon Hotel може да работи съвместно в продуктите Ovelon за склад, бар и ресторант. Директно изпращане на сметката от бара или ресторанта на стаята на клиента, работа с клиентски карти и др.

Множество начини за отстъпки

С Ovelon Hotel може да правите различни комбинации за отстъпки - в зависимост от дните престой, за допълнително легло, за еденично настаняване, в зависимост от възрастта на лицето и много, много други.

Искате софтуер за управление на Вашия хотел, но големите бизнес решения Ви се струват скъпи и сложни за работа? Искате продукти които да не е сложен за работа и да не изисква специални компютърни умения? То доверете се на нашето решение – OVELON HOTEL.

Софтуерно решение за управление на хотели и хотелски комплески, Спа центрове, Балнеологии и други туристически обекти за настаняване. Ovelon Хотел прелага елегантно решение за управление на Вашия бизнес свързан с дейността на хотелския бизнес и услуги. Изключително приятния дизайн, лекотата на работа и големия набор от възможности превръщат работата Ovelon Хотел истинко удоволствие. Големия набор от справки и репортна система са само малка част от предимстава на Ovelon. Интуитивния интерфейс изцяло приятелски настрен към потребителите помага за бързо и адекватно усвояване на методите за работа със системата, като елиминира допускането на волни и неволни грешки, с това и бързина на обслужване от което ще бъдат доволни и Вашите клиенти.


Основни функционалности на Ovelon Hotel

- Неограничен брой, хотели, сгради и фирми в една база данни

- Създаване на хотелска структура според изискванията

- Онлайн резервации, Резервации, Настаняване

- Ценови листи с множество възможности за периоди и отстъпки

- Почасово настаняване, уикенд дни и др.

- Информация за напускащи и пристигащи гости

- Договори с туроператори и др.

- Настаняване по договор, единично настаняване

- Схема на хотела и заетост

- Преместване на гост/гости от стая в стая

- Прехвърляне на сумите по нощувката на друга сметка

- Управление на СПА и СПА график

- Управление на собственост

И още много други ...Изтегляне на версия

Отидете в секцията Download - Инсталационни пакети за изтегляне на версия

Имате въпроси или не намирате това което търсите?

Свържете се с нас чрез секцията Контакти и попитайте.