Софтуер за "Взаимоотношения с клиентите"

Ovelon CRM ще ви бъде верен помощник за вътрешно фирмената ви дейност, ще подобри обслужването на клиентите и ще ви спечели нови такива.

Научете повече за Ovelon CRM

Посетете официалният уеб сайт на облачната услуга Ovelon CRM за достъп до повече информация, цени и ДЕМО.


Ovelon CRM - официален уеб сайт

Органайзер, задачи и календар

Всичките ви дейности и задачи на едно място. Споделяне на задачите между служителите и следене на статуса им на изпълнение. Дневен, седмичен и месечен календар за заетост.

Потенциални клиенти и Продажби

Въвеждайте всичката ви нужна информация от срещите с потенциални нови клиенти. Помнете винаги техните нужди и изисквания. Печелете възможности за продажба, като внимателно следите и управлявате целият процес.

Сервизна поддръжка

Създавайте досие на възникнал сервизен случай или проблем. Вземете мерки по неговото разрешаване.

E-Mail интеграция

Използвайте вашият съществуващ пощенски акаунт в Ovelon CRM. Така ще може на момента да разгледате цялата кореспонденция с даден клиент и да отговаряте на писма директно от програмата.

E-Mail Маркетинг

Създавайте маркетинг кампании към определена таргет група. Направете свой темплейт за писмо. Изпратете емайли до клиентите с информация за промоции, нови продукти и други.

Работете заедно

С Ovelon CRM може да споделяте записи, да искате помощ от колегите за даден проблем, да съставяте екипи за работа по дадена възможност и много други.

Контакти и Партньори

Създавайте база данни с вашите клиенти и партньори. Определяйте връзки между контакт и компания, както и служителите в компанията. Следете за действията които извършвате Вие и Вашите колеги за даден клиент, партньор.

Основни функционалности на Ovelon CRM

Овелон CRM – една голяма част от софтуерна бизнес платформа ОВЕЛОН за управление на бизнеса. CRM или Customer Relationship Menagement е стратегия за създаване на дългострочни и взаимоизгодни взаимоотношения с клиенти чрез разбиране на техните индивидуални потребности и нужди. CRM модела на взаимодействие предполага, че клиентът е центъра на основата на всеки бизнес, а основните направления и цели са дейностите по изграждането на ефективен маркетинг, продажби и не на последно място добро и качествено обслужване и обгрижване на клиентите. С помощта на Ovelon CRM и инструментите вградени в него, Вие имате възможност да сте близо до своите клиентите и партньори, да разбирате и адекватно да реагирате на техните нужди и изисквания, като се стремите максимално да удовлетворите и най взискателните от тях, да управлявате адекватно своите ресурси и възможности, така че да използвате максимално потенциала си.


- Календар, график, задачи

- Работа с Потенциални клиенти

- Работа с Възможности/Продажби

- Обработване на постъпили сервизни Случаи

- Данни за Контакти, Партньори, Конкуренти

- Маркетинг и маркетинг кампании

- Работа по Проекти

- E-Mail интеграция

- E-Mail клиент

- Споделяне и възлагане на работа

- Получаване на уведомление за възникнало събитие към ВасДЕМО на облачната услуга

Имате въпроси или не намирате това което търсите?

Свържете се с нас чрез секцията Контакти и попитайте.