Софтуер за "Лекари по дентална медицина"

ЕМ ДЖИ СОФТ предлага най-голямо разнообразие от дентални софтуери за управление на практиката и отчитане към РЗОК. Може да избирате между олекотени версии само за електронното отчитане, такива с пълен набор от функции, като може да избирате дали софтуера да бъде облачно базиран или локална инсталация.
Над 1800 дентални лекари

Нашите дентални продукти се използват от над 1800 лекари по дентална медицина - доверете ни се и Вие

Всичко необходимо за работа с НЗОК и НЗИС

Електронно отчитане и документи, съобразени с актуалното НРД и наредби

Облачни и локални версии

Вие решавате дали ще ползвате съвременен продукт на облачна технология или класическите с настолна инсталация

НЗИС интеграция

Всички дентални софтуери са интегрирани и поддържат подаване на данни към НЗИС (Национална здравно-информационна система)

Ovelon Dental CRM

облачно базиран дентален софтуер

Най-новият ни продукт за лекарите по дентална медицина е на облачно базирана технология. Нейните предимства са, че данните са ви достъпни от всяка точка на света, не е нужно да правите разходи за сървъри, без ограничения на операционната система и др. Най-основно ви трябва модерен уеб браузър за да работите.Ovelon Dental CRM има отделен официален уеб сайт, където е налична пълна информация за продукта, регистрация и използване на услугата.


Всичко което ви е нужно

Нашите дентални софтуери са гаранция за качество и професионализъм. Нашият екип непрекъснато подобрява денталните ни софтуери, правейки ги непрекъснато по-добъри и конкурентноспособни.

Нашите продукти притежават:

- отличен дизайн

- лесени за работа

- конкурентна цена

- непрекъсната поддръжка

- 100% гаранция за качество

Dentist

класически дентален софтуер с настолна инсталацияDentist (стандартна версия)

Включва всичко необходимо за работа и отчитане в НЗОК/НЗИС и работа с ЧАСТНИ ПАЦИЕНТИ плюс разширени възможности за график, лаборатории, частни дейности, частни осигурителни фондове, множество справки, отчети и други.

Повече

Dentist Server (сървърна версия)

Сървърната версия надгражда стандартната като добавя и работа с групови практики, общи пациенти и картони, общи справки, контрол над персонала и много, много други.

Повече

Dentist X-Ray (за ренгенови лаборатории)

Отчита МДД за рентгеновите кабинети. Изготвя електронен отчет за РЗОК. Може да работи съвместно с другите продукти Dentist, като взима директно от него създадените направления, без да се попълва информацията повторно.

Повече


dentistcloud

Изтегляне на версия

Отидете в секцията Download - Инсталационни пакети за изтегляне на версия

Имате въпроси или не намирате това което търсите?

Свържете се с нас чрез секцията Контакти и попитайте.