Софтуер за "Магазини и Супермаркети"

Ovelon е гъвкава и многофункционална система, разработена, за да отговори на нуждите на всички типове магазини и супермаркети.

Point Of Sale (Ovelon POS)

или иначе казано "точка за продажба" е с лесен и удобен интерфейс, който не изисква дълго и специфично обучение на персонала. Ovelon POS поддържа голям набор от периферни устройства, както и директно теглене на стоки на каса чрез везна, входящ и изходящ контрол на партиди, сериини номера и много други.

Повече

Back Office (Ovelon)

Калкулирането на разходите, намаляването на брака, следенето на складови наличности – всичко това с мощните инструменти на ОВЕЛОН помагат на собствениците да управляват бизнеса си с лекота и да максимизират приходите от своята дейност. Работа с партиди и сериини номера, ревизии по партиди, ревизии по сериини номера, ревизии в реално време без затваряне на обект и много други.

Повече

Поддръжка на периферен хардуер

Съвместимост с почти всички фискални и термо принтери, поддръжка на везни и директна комуникация с везна, баркод четци, разширени баркодове и други.

Олекотена версия за малки и средни обекти (Ovelon Lite)

Ovelon Lite включва най-нужните функционалности и е предназначена за обекти с едно работно място и занижени изисквания към контрола на обекта. Ovelon Lite е специална версия, която е за 1 работно място, без мрежови функции.

Повече

Предимствата при използването на бизнес софтуер Ovelon Магазин

Търговците на дребно непрекъснато търсят начини за привличане на повече клиенти, увеличаване на оборота и печалбата. Заради промените в поведението и нравите на потребителите, изискванита и предизвикателствата пред бизнеса се увеличават. За да се адаптират към промяната в потребителските навици, търговците трябва да подобрят достъпа до качествени търговски услуги и продукти на конкурентни цени, като спестят разходите си. Всеки бизнес може да бъде убит не толкова от липсата на приходи, колкото го големите разходи, изтичането на капитал и кражбите. Следвани от тези тенденции ние от Ем Джи Софт изработихме софтуерно решение за управление на търговията на едро и дребно – част от бизнес плаформа Ovelon. Софтуерът за магазини и супермаркети Ovelon е цялостно решение за управление и контрол на търговската дейност. Ovelon има функции да управлява всички етапи от дейността както на малък квартален магазин, така и на голяма верига супермаркети.

Освен всички стандартни складови операции присъщи за Ovelon и повечето складови програми, системата може да се похвали и със следния набор от функционални възможности:

- Подобрява проследимостта и контрола на извършваните процеси

- Следне на срокове на годност

- Проследяване по партиди

- Ограничава злоупотребите и кражбите

- Увеличава продуктивността на персонала и качеството на обслужването

- Интеграция със система за електронни везни- позволява пълно съответствие между количеството на продаван продукти и стойността му

- Интеграция със система за видеонаблюдение показваща всяка една маркирана стока

- Удобен и лесен интерфейс за дефиниране и генериране различни справки и отчети. Мощна система за анализ и контрол

- Възможност за генериране на специфични справки и автоматично изпращане на имейл след отчет на операторOvelon Lite

Версия с ограничени функции в Back Office + POS

Ovelon Lite включва най-нужните функционалности и е предназначена за обекти с едно работно място и занижени изисквания към контрола на обекта. Ovelon Lite е специална версия, която е за 1 работно място, без мрежови функции.

Повече

Ovelon + Ovelon POS

Версия с пълна функционалност в Back Office

Ovelon покрива всички функции на складовата програма, справки, отчети и др. Освен това може да използвате премиум функционалности като изпращане на справки по имейл, работа с характеристики, работа с партиди и много, много други.

Повече

Имате въпроси или не намирате това което търсите?

Свържете се с нас чрез секцията Контакти и попитайте.