Dentist (стандартна версия)

дентален софтуер

Версия за индивидуални практики работещи с НЗОК и ЧАСТНИ пациенти с разширени функционалности. С тази версия получавате всичко необходимо за управление на своята практика.

Всичко от Дентист НЗОК

Всички функции от Дентист НЗОК са налични в стандартната версия

Пълно досие на пациента

Всичката ви нужна информация за даден пациент на едно място

Електронно досие в НЗОК

Достъп до досието на пациента в НЗОК и виждане на извършените дейности от всички зъболекари в България

Частни и НЗОК пациенти

Може да обработвате пациенти по частен прием или по Здравната каса

График на посещенията

Отбелязване на посещенията на пациентите, контролни прегледи, подсещания и др.

Неограничен брой потребители

С един лиценз на компютъра може да работят неограничен брой лекаря по дентална медицина

Вижте и другите версии на Dentist

Ако не намирате това което търсите, погледнете и останалите пакети от фамилията "Dentist"

Dentist Standard е основната версия на продуктите Dentist. Тя работи на 1 компютър или мрежово с неограничен брой потребители, като е най-подходяща за отчитането на индивидуалните практики.

Dentist Standard може да работи в 2 режима на работа - професионален и НЗОК. Професионалният режим предоставя достъп до всички функции включени в продукта, докато НЗОК режима предоставя само тези, които са нужни за отчитането пред Здравната каса. НЗОК режима е подходящ за лица, които нямат особенно голям опит с компютрите. НЗОК режима предоставя начин да се попълва амбулаторният лист на бланка, която е точно копие на оригиналната такава, предоставена от НЗОК.

Професионалният режим включва всички опции на НЗОК режима, като освен работа върху амбулаторен лист, предоставя възможност за попълване на пълно досие на пациента в което може да се проследи цялото му лечение, което сте провеждали.

Може да работите с който искате от двата режима на работа и дори да ги сменяте когато пожелаете. Ако ви е трудно отначало да се оринтирате как се работи с програмата, може да започнете с НЗОК режима и в последствие да превключите на Професионалният режим. Тогава вече, ще може да използвате всички екстри и опции в програмата.

С Dentist Standard получавате всичко необходимо за отчитането на здравноосигурените пациенти, а също така и тези по частен път.

С Dentist Standard на един компютър може да работят повече от 1 зъболекар, като всеки получава индивидуален достъп до програмата и работи самостоятелно, без да вижда данните на другите потребители в системата.

Dentist Standard, както другите продукти Dentist, има система за контрол на грешките. Той няма да позволи въвеждането на неправилна информация за отчитането пред Здравната каса, което ви предпазва от допускането на неволни грешки.

Основни модули

Електронно досие в НЗОК

Достъп до досието на пациента в НЗОК и виждане на извършените дейности от всички зъболекари в България

Електронно отчитане в РЗОК

Всички налични функции за работа със Здравната каса и отчитане на извършените дейности. Електронни справки за здравното осигуряване и електронно досие в НЗОК. Записване на справките за здравното осигуряване в картона на пациента и повторно разпечатване.

Електронна рецепта

Подаване на електронна рецепта към НЗИС.

График на посещенията

Организиране и записване на посещенията на пациентите, контролни прегледи, подсещания на пациенти, статистика за отказали часът пациенти и др.

Пълно досие на пациента

Пазене на зъбните статуси по години, разширени възможности за лечения, следене на финансите на пациента, данни за поръчаната зъботехника, контролни прегледи, добавяне на снимки и документи, 3D зъбен статус, данни за предписани лекарства и много други.

Частни дейности и дейности по НЗОК

Попълване на собствена номенклатура с дейности и цени

3D зъбен статус

Допълнителен статус в триизмерен режим и детайлно отбелязване по различните повърхности.

Органайзер

Подсещане за контролни прегледи, рожденници, поръчки за лабораторията и др.

Зъботехнически лаборатории

Работа със зъботехнически лаборатории и съставяне на поръчки към тях. Следене на финансите и поръчките към лабораториите.

План на лечение

Съставяне на план за лечение и изготвяне на оферта за пациента.

Справки и Отчети

Разширени функции за най-разнообразни справки и отчети.