Софтуер за "Разносна търговия"

Специален режим на Ovelon за разносна търговия с цел работа на таблети и малки екрани с включени основни функционалности.

Online и Offline режим

2 режима на работа - директна връзка с централен сървър в реално време (Online) или посредством репликация (Offline) без нужда от интернет връзка. При Offline режима таблета може да бъде синхронизиран с централната база, като едновременно предава и приема данни.

Пригодено за работа с таблети

Поради малките размери на екрана на таблетите (от 7 инча нагоре) е необходимо софтуера да бъде пригоден за работа с тях. В режим "Разносна търговия" може да работите с Ovelon на таблет, както и да използвате специално пригоден "сензорен режим".

Работа с мобилни принтери

Ovelon може да работи с мобилни фискални принтери. Така търговеца може да издаде директно на клиента нужният документ - служебна бележка, фискален бон, фактура и др.

Основни функционалности на Ovelon за Разносна търговия


- Продажби, оферти, кредитно към продажба

- Следене на длъжниците и плащане по документи

- Обработване на ревизии и попълване на количествата

- Въвеждане на всички нужни номенклатури

- Фактуриране

- Директна връзка към сървър или чрез репликация (Online-Offline режими)"Ovelon Mobile Commerce" е режим в инсталационният пакет Ovelon

Инсталирайте софтуерният продукт Ovelon. Отидете в менюто Информация - Режим на Ovelon и изберете опцията "Разносна търговия"

Изтегляне на версия

Отидете в секцията Download - Инсталационни пакети за изтегляне на версия

Имате въпроси или не намирате това което търсите?

Свържете се с нас чрез секцията Контакти и попитайте.