Софтуер за "Бар и Ресторант"

Ovelon за Бар и Ресторант е гъвкава и многофункционална система, разработена, за да отговори на нуждите на всички типове заведения: ресторанти, пицарии, заведения за бързо хранене, нощни клубове, фирми за кетъринг и други.

Point Of Sale (Ovelon POS)

или иначе казано "точка за продажба" е с лесен и удобен интерфейс, който не изисква дълго и специфично обучение на персонала. Системата позволява управление и проследяване на поръчки, генериране на точни справки и контрол върху разходите с цел увеличаване на ефективността и скоростта на обслужване а от там и увеличение на приходите от доволни клиенти.

Повече

Модул за кухня (Ovelon Kitchen)

Визуално представяне на поръчките на бара и в кухнята на кухненски монитор, статус на поръчката – Чакаща, За приготвяне, готова. Съотвено и обратна информация до сервитьора получавана на съотвения компютър, таблет или телефон. Обратната информация е много важна за бързо и адекватно обслужване без забавяне на поръчката.

Повече

Back Office (Ovelon)

Калкулирането на разходите, намаляването на брака, следенето на складови наличности – всичко това с мощните инструменти на ОВЕЛОН помагат на собствениците да управляват бизнеса си с лекота и да максимизират приходите от своята дейност. Работата в мрежа, адекватния разход на суровини, ревизиите в реално време без затваряне на обект могат да сведат до минимум кражбите и загубите Ви.

Повече

Олекотена версия за малки и средни обекти (Ovelon Starter)

Ovelon Starter е олекотена версия в която се поместват напълно функционален ПОС и базовите функции за Back Office. Starter версията се отличава с специално направена Back Office версия за лесно използване, включваща най-важните функционалности.

Повече

Предимствата при използването на бизнес платформа Ovelon за Бар и Ресторант

Освен всички стандартни складови операции присъщи за ОВЕЛОН и повечето складови програми, системата може да се похвали и със следния набор от функционални възможности:

- Лесен и интуитивен интерфейс

- Интеграция със система за контрол на видеонаблюдение с издаването на поръчките към съотвените направление – OVELON SPY

- Следене на складови наличности в реално време и възможност да генериране на нвертаризационни описи от самия ПОС, така че всяка вечер/сутрин служители могат да правят опис на наличните бързооборотни стоки във вашия обект, така че да имате точна и реална представа имате ли загуби и липси още преди самата ревизия.

- Възможност за провеждане на клиентска политика чрез използване на клиентски карти за отстъпки и смесени плащания

- Възможност за задаване на ценови промоции с актуални цени спрямо времевия интервал (Happy hour)

- Възможност за издаване на капаро

- Възможност за задаване на характеристика на поръчката – без продукт, със продукт, описание как го иска клиента и други.

- Възможност за разпечатване Дневника за входящ контрол

- Удобен и лесен интерфейс за дефиниране и генериране различни справки и отчети. Мощна система за анализ и контрол

- Възможност за генериране на специфични справки и автоматично изпращане на имейл след отчет на оператор

Всички тези възможности съчетани с цялостната система за управление на бизнеса ОВЕЛОН са сигурен и надежден начин за управление. Гъвката справочна система, интутивния нагласящ се интефейс могат да Ви бъдат незаменим помощник във Вашия бизнес.Ovelon Starter

Версия с ограничени функции в Back Office + POS

Ovelon Starter е олекотена версия в която се поместват напълно функционален ПОС и базовите функции за Back Office. Starter версията се отличава с специално направена Back Office версия за лесно използване, включваща най-важните функционалности.

Повече

Ovelon + Ovelon POS

Версия с пълна функционалност в Back Office

Ovelon покрива всички функции на складовата програма, справки, отчети и др. Освен това може да използвате премиум функционалности като изпращане на справки по имейл, работа с характеристики, работа с партиди и много, много други.

Повече

Имате въпроси или не намирате това което търсите?

Свържете се с нас чрез секцията Контакти и попитайте.